FERRERO-PRET

Fretten en surprise-eieren

Jaren geleden toen onze kinderen nog de ‘ballenbakleeftijd’ hadden, kwamen we op het idee om de plastic hulzen van de surprise-eieren te sparen. We vonden gewone ballen te groot voor die kleine pootjes en bekjes. Maar ja… toen kreeg één van onze kinderen een chocolade allergie en iedere keer waren we die enkele balletjes kwijt die we zo heel af en toe bij elkaar wisten te verzamelen. Het schoot dus niet op... Zo kregen we de ballenbak niet vol!!

Uiteindelijk ben ik op een avond via het internet op zoek gegaan naar een grote partij Ferrero surprise eieren! Want als mensen de inhoud verzamelen…. wat doen ze dan met die eieren?!

Uiteindelijk kwamen we via een Ferreroverzamelsite  in contact met .... die de inhoud van die eieren verzamelt. Hij had nog wat zakken met die eieren in zijn kelder staan. Zodoende zijn wij aan 4 vuilniszakken vol Ferrero eieren gekomen...

 

Film Frettenpret met Ferrero-eieren 

werkt alleen met:  

 

De pret was precies zoals we hadden verwacht… De fretten werden helemaal dol in hun ballenbak! Lagen te rollen en stoeien en namen de ballen regelmatig tussen hun voorpoten. Omdat de ballen glad zijn, valt dat niet mee. De pret was dus des te groter omdat die ballen iedere keer uit hun voorpootjes wegschoten!

Hierbij een kleine fotoreportage van deze Ferrero-pret!Deze oude dame viel al snel in slaap... 
Voor haar was het allemaal iets te veel...


En na uren ravotten tussen al die fantastische eieren 
vielen deze twee rakkers in een diepe slaap!